Behandling

Min behandling indledes med en kort samtale om dine behov, hvorefter du ligger på en briks påklædt i dit eget tøj. Det er vigtigt for mig at skabe trygge omgivelser, hvor du føler, at du kan være dig selv. 

 

Jeg indstiller mig på og “lytter” til din krop og anvender lette tryk til at løsne op for spændinger, blokeringer og ubalancer, med udgangspunkt i dine behov. Jeg vil altid have opmærksomhed på hoved, rygsøjle og bækken uanset hvad din problematik er.

 

Behandlingens formål er at normalisere miljøet omkring hjernen og rygmarven og danne grundlag for kroppens evne til at hele sig selv. Den enkelte vil ofte opleve en dyb form for afspænding i krop og sind under en behandling, som når man er i en behagelig søvntilstand, hvor man slapper helt af og samtidig er bevidst om omgivelserne.

En behandling inklusiv samtale varer mellem 60-75 minutter. 

 

Ofte er klienter både afslappede og opløftede på samme tid efter en behandling. I dagene efter kan nogle opleve forbigående træthed og en følelsesmæssig påvirkning.

 

Sygdom og lægeundersøgelser:

Ved virus eller infektiøs sygdom samt ved feber er det bedre at udsætte behandlingen til den enkelte er rask.

 

Ved kroniske sygdomme eller alvorlige skader, vil jeg hellere behandle lidt end for meget. Jeg behandler med henblik på bedring i kroppen og tager respektfuldt udgangspunkt i dens ressourcer.

 

Jeg vil altid henvise til en lægeundersøgelse, hvis klienten oplever symptomer, som kræver en faglig specialists vurdering.

Tine Maria Beÿer

Onsdage og Torsdage i "Stille rum" på Hauchsvej 13 st. th. 1825 Frederiksberg C

Fredage i klinikken 'Lille Helsehus', Lille Kirkestræde 3, 1072 København K

Book:

Tlf: 30 32 98 91

info@beyerkraniosakral.dk

Webdesign: Kathinka Relations © 2018 by Tine Maria Beÿer

  • Facebook - Grå Cirkel
  • Instagram - Grå Cirkel