Din tid

Behandlingen indledes med en samtale om dine behov, hvorefter du ligger på en briks påklædt i dit eget tøj. Det er vigtigt for mig at skabe trygge omgivelser, hvor du føler, at du kan være dig selv. 

 

Jeg indstiller mig på og “lytter” til din krop og anvender lette tryk til at løsne op for spændinger, blokeringer og ubalancer, med udgangspunkt i dine behov. Jeg vil altid have opmærksomhed på hoved, rygsøjle og bækken uanset hvad din problematik er.

 

Behandlingens formål er at normalisere miljøet omkring hjernen og rygmarven og danne grundlag for kroppens evne til at hele sig selv. Den enkelte vil ofte opleve en dyb form for afspænding i krop og sind under en behandling, som når man er i en behagelig søvntilstand, hvor man slapper helt af og samtidig er bevidst om omgivelserne.

IMG_6547.jpg

Kranio sakral terapi kan virke meget dybt og i dagene efter bør klienten være opmærksom på at lytte ekstra efter sine behov, da der opstå træthed og små-hovedpine eller lignende. Efter et par dage forventes bedring og ofte opstår en følelse af afspændthed, lethed og energi. Andre gange vil den enkelte føle smertelindring allerede med det samme efter behandlingen, men det er vigtigt at vide at kroppen arbejder videre på egen hånd i nogle dage og give den mest muligt ro.

 

Ved kroniske sygdome eller alvorlige skader, vil jeg ofte behandle i kortere tid på kraniet og i større grad være i kontakt med mindre sensitive områder af kroppen for at skabe en nænsom og respektfuld igangsættelse af kroppens egne evner til at skabe balance i nervesystemet. Jeg behandler med henblik på bedring i kroppen og tager respektfuldt udgangspunkt i dens ressourcer. 

En behandling inklusiv samtale varer 60-70 minutter.

Ved nogle helbredsproblematikker henviser jeg til læge eller anden specialist, hvis det er det mest fornuftige skridt i retning af bedring eller afklaring.

Samtale/livscoaching

Jeg tilbyder 45 minutters samtale mellem behandlinger i forhold til at håndtere og få indsigt i og perspektiv på hverdagsproblematikker, der påvirker helbreddet. Det er ikke terapi, men hjælp til selvhjælp, sparring og mulighed for at blive lyttet til fra et ikke dømmende sted. 

Kranio sakral terapi er en helhedsorienteret terapi, hvor klientens livsomstændigheder spiller ind i behandlingens helbredelsesproces.

Livscoaching kan også stå alene i en svær, presset eller nysgerrig fase af din personlige udvikling. Kan både foregå via telefon eller ved besøg i Lille Helsehus i Lille Kirkestræde 3.

Jeg er uddannet coach og har flere års erfaring som "livscoach", desuden har jeg udviklet en tilgang til undersøgelse af eventuelle arbejdslivsproblematikker i kraft af min kanditat uddannelse i arbejdslivsstudier .