Børn/sensitive

Særligt sensitive

Som særligt sensitiv kan det føles som om, at kroppen mangler et beskyttende lag mod overvældende indtryk. Den sensitive kan være meget påvirket af fx andre menneskers sindsstemninger samt støj og uro i omgivelserne. Ofte oplever sensitive mennesker, blokeringer i kroppen som ondt i maven, hovedpine eller vejrtrækningsproblemer.

 

Sensitive personer vil ofte føle sig “mødt”og “hjemme” under en Kranio-Sakral behandling. Fordelen for den sensitive er, at han eller hun kan være særligt modtagelig for den positive og blide påvirkning af nervesystemet, som Kranio-Sakral Terapien tilbyder.

 

Børn og teenagere

Da børns krop og teenageres nerve- og hormonsystem er i konstant udvikling kan de være ekstra modtagelige for påvirkning. Derfor kan der være brug for en blid tilgang, der påvirker kroppen til at udbedre ubalancer i sit eget tempo.  Kranio-Sakral Terapi fremmer sundheden i nervesystemet, kroppens vækstprocesser og hormonsystem med dyb respekt for den unge eller barnets behov. Tryghed og trygge rammer i behandlersituationen med barnet og den unge er essentiel.

Tine Maria Beÿer

Onsdage og Torsdage i "Stille rum" på Hauchsvej 13 st. th. 1825 Frederiksberg C

Fredage i klinikken 'Lille Helsehus', Lille Kirkestræde 3, 1072 København K

Book:

Tlf: 30 32 98 91

info@beyerkraniosakral.dk

Webdesign: Kathinka Relations © 2018 by Tine Maria Beÿer

  • Facebook - Grå Cirkel
  • Instagram - Grå Cirkel