Børn/sensitive
tusindfryd

Særligt sensitive

Som særligt sensitiv kan det føles som om, at kroppen mangler et beskyttende lag mod overvældende indtryk. Den sensitive kan være meget påvirket af fx andre menneskers sindsstemninger samt støj og uro i omgivelserne. Ofte oplever sensitive mennesker, blokeringer i kroppen som ondt i maven, hovedpine eller vejrtrækningsproblemer.

 

Sensitive personer vil ofte føle sig “mødt”og “hjemme” under en kranio sakral behandling. Fordelen for den sensitive er, at han eller hun kan være særligt modtagelig for den positive og blide påvirkning af nervesystemet, som kranio sakral terapien tilbyder.

Som supplement tilbyder jeg samtaler med sensitive klienter over telefon, da helbredelsen bliver understøttet af at have mulighed for en fortrolig samtale om hverdagens udfordringer. Jeg anvender min egen livserfaring og empati for den sensitive, samtidig med at skabe et rum for at undersøge og konkretisere drømme og livsbeslutninger. 

 

Børn og teenagere

Da børns krop og teenageres nerve- og hormonsystem er i konstant udvikling kan de være ekstra modtagelige for påvirkning. Derfor kan der være brug for en blid tilgang, der påvirker kroppen til at udbedre ubalancer i sit eget tempo.  Kranio sakral terapi fremmer sundheden i nervesystemet, kroppens vækstprocesser og hormonsystem med dyb respekt for den unge eller barnets behov. Tryghed og trygge rammer i behandlersituationen med barnet og den unge er essentiel.

Baby

Det er vidunderligt at se en lille ny modtage behandling. Ofte falder der en ro over ellers urolige babyer, når deres system igennem kranio sakral terapi får mulighed for naturligt at rette op på ubalancer - ofte forårsaget af en forskubbelse eller et pres på babys krop eller kranie under graviditet eller fødsel.