Kranio Sakral Terapi

Kranio sakral terapi er en usædvanlig blid, men kraftfuld form for behandling. Kranio sakral terapi giver plads og støtte til, at ubalancer kan rettes op med styrke fra den enkelte klients fysik og sind. Behandlingerne gør det muligt for nervesystemet, den fysiske krop og følelserne at falde til ro og bevæge sig mod en fornyet balance og sundhedstilstand.

 

Gener som hovedpine, stress og smerter kan være forbundet med stivhed eller ubalance i kroppens dybere væv samt i nervesystemet. Som kranio sakral terapeut har jeg blik for helheden i sygdomsbilledet eller problematikken samtidig med at der behandles på specifikke problemområder. 

 

Jeg har altid fokus på friheden i områderne omkring rygmarv og kranie. Dette kan medvirke til at tage et pres fra nervesystemet, skabe fleksibilitet i rygsøjle og led samt lindre stress.  Som yderligere fordel kan du som klient opleve en sundere holdning og en følelse af velvære udover en lindring af det ubehag du kom med. Når muskler og nerver i ansigtet afspændes opnåes en mere harmonisk mimik og man kan få oplevelsen af at møde omverden med et mere åbent, trygt og harmonisk udgangspunkt og udtryk.

 

Kranio sakral terapi kan støtte og hjælpe mennesker med en bred vifte af kropslige ubalancer, bl.a.:

Hjernerystelse

Hovedpine

Migræne

Spændt kæbe

Piskesmæld

Nakke stivhed

Stress

Uro

Skævheder i ryg

Mavesmerter

Rygsmerter

Smerter i led og muskler

Udmatning 

Følelsen af at bo i hovedet

Kropskritik

Anspændt ansigtsmimik

Vejrtrækning

Dette er kun et udsnit af problematikker, som potentielt vil kunne bedres med Kranio sakral terapi. Mennesker med skader, sygdom, alvorligt traume og andre belastninger mødt igennem livet, både fysisk og følelsesmæssigt vil kunne få glæde af behandlingen.