Gælende i 2023

Priser

Prisliste

Der sendes faktura til din MobilePay app til betaling. Kontanter modtages også. 

Voksne: 850 kr. for 60-70 min. inklusiv samtale.
Studerende/pensionist: 750 kr. Prisen stiger 1 juni 2023 til 950 kr. for voksne og 800 kr. for studerende/pensionist.

Børn 6-12 år: 850 kroner for 45-50 min. inklusiv 15-20 minutters telefonsamtale for forælder mellem hver behandling. Ring eller skriv i forbindelse med booking til dit barn og vi aftaler telefontid. 

Teenagere: 750 kr. Prisen stiger 1 juni 2023 til 800 kr. Ring eller skriv til mig for en samtale om mulig behandling. Forældre kan komme med til klinikken i de indledende samtaler mellem mig og teenageren, derefter efter behov. Teenageren behandles ca 60 minutter inklusiv samtale.

Baby: Jeg behandler udelukkende skolebørn fra 6 års alderen.

Klinikkens lokale:

Alle Led og Kanter på Nørre Farimagsgade 11 er et behandlerfællesskab i en gammel smuk herskabslejlighed med indbydende, enkel og behagelig indretning. 

Der er venteværelse på klinikken samt elevator til 3 sal.

Afbudspolitik

Det kan blive nødvendigt at aflyse. Jeg sætter stor pris på at vi begge tager hensyn og melder afbud, hvis en af os har influenza symptomer. Hvis du er i tvivl, kan du også kontakte mig. De fleste behandlere kræver fuld pris for afbud indenfor 23 timer, men jeg har sat det ned til 400 kroner, da sygdom kan opstå pludseligt. Det er uden betaling, hvis du aflyser indenfor 23 timer, men gerne så tidligt som muligt så Beyer Kranio Sakral kan nå at modtage en ny booking. 

400 kroner betales, hvis en klient aflyser på grund af sygdom eller andet uventet mindre end 23 timer før behandlingen. Der sendes en påmindelse 24 timer før din behandlingsaftale. Ved udeblivelse betales fuld pris. 

Afbudspolitikken er nødvendig for at Beyer Kranio Sakral fortsat kan eksistere som en bæredygtig behandlervirksomhed.

Når du aflyser skal du først logge dig ind på din online bookingside.

Herinde ser du forskellige overmenuer, herunder ‘Din side’, hvor du kan se fremtidige aftaler.

Tryk på en fremtidig aftale og anmod om aflysning.

Jeg accepterer mobile pay ved aflysning på: 357302.