Kom "hjem" i min egen krop

Tine Maria

Om Tine Maria

Min karriere

I 2010 var jeg ude for en bilulykke med 80 km i timen. Jeg mistede delvist mine kognitive evner og min korttids hukommelse og jeg fik voldsom migræne og piskesmæld.
 
Jeg fik af vide af en læge, at jeg sandsynligvis kunne få en sygemelding, der kunne vare resten af livet. Men igennem Kranio Sakral terapi fik jeg det gradvist bedre. Min oplevelse af behandlingen var, at jeg udover den mærkbare smertelindring kunne komme “hjem” i min egen krop.
 
Mere hjem end jeg nogensinde havde været før i et liv, der i forvejen var præget af stress og angst.
 

Det førte til nysgerrigheden omkring behandlingsmetoden. Første gang jeg var til en undervisningstime blev jeg dybt berørt, fordi mit uheld viste sig at lede til en følelse af at have fundet mit “arbejdskald” og min motivation til at etablere “Beyer Kranio Sakral”. Siden har jeg oplevet en stor taknemmelighed over at følge mennesker i deres proces med bedring af kroppen og voksende tillid til deres egen livskraft.

Efter flere års fordybelse i klientbehandling med Kranio Sakral terapi har jeg suppleret min grunduddannelse med en overbyggende eksamen i Kranio Sakral terapiens mere specifikke teknikker.

Senest er jeg blevet certificeret “Somatic Experience” terapeut. 

Udover at jeg kan tilbyde SE som shock- og traume heling, beriger min viden og erfaring fra SE også Kranio Sakral terapien, fordi jeg som behandler har en større forståelse for nervesystemets funktioner og reaktioner samt indsigt i de nænsomme veje tilbage til en krop i ro og balance.  

Min intention er, at du kan føle dig mere hel og styrket igennem kropsarbejde og afslappende behandling, samtidig med gradvist at slippe for de umiddelbare gener du kommer med.

Kranio Sakral og Somatic experience terapeut med grunduddannelse i anatomi, sygdomslære, sundhedspsykologi og kinesisk medicin. RAB godkendt.

Løbende efteruddannelseskurser i Kranio-sakral terapi og kropsforankring (SOMA).