Kom "hjem" i min egen krop

Tine Maria

Om Tine Maria

Min karriere

I 2010 var jeg ude for en bilulykke med 80 km i timen. Jeg mistede delvist mine kognitive evner og min korttids hukommelse og jeg fik voldsom migræne og piskesmæld.
 
Jeg fik af vide af en læge, at jeg sandsynligvis kunne få en sygemelding, der kunne vare resten af livet. Men igennem Kranio Sakral terapi fik jeg det gradvist bedre. Min oplevelse af behandlingen var, at jeg udover den mærkbare smertelindring kunne komme “hjem” i min egen krop.
 
Mere hjem end jeg nogensinde havde været før i et liv, der i forvejen var præget af stress og angst.
 

Det førte til nysgerrigheden omkring behandlingsmetoden. Første gang jeg var til en undervisningstime blev jeg dybt berørt, fordi mit uheld viste sig at lede til en følelse af at have fundet mit “arbejdskald”.

RAB godkendt (Registreret alternativ behandler) med grunduddannelse i anatomi, sygdomslære, sundhedspsykologi og kinesisk medicin. 

Tidligere facilitator af møder for bedre medarbejder trivsel; både som selvstændig og igennem mit uddannelses-forløb til kandidat i arbejdslivsstudier.

Igangværende efteruddannelseskurser i Kranio-sakral terapi hos DeeDee Smith og Michael Shea. Opstart på andet modul i SE traume terapi uddannelse i 2022 (Peter A. Levine’s tilgang)